Kattavat ja laadukkaat Kotisivujen ominaisuudet - Verkkotaikurit

Kotisivujen ominaisuudet

Modernit kotisivut taipuvat lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Parhaimmillaan toimivat kotisivujen ominaisuudet lisäävät kävijöitä sivustollasi, palvelet asiakkaitasi ja teet enemmän tulosta.

Olemme paketoineet kotisivutoteutuksiimme valmiiksi liudan tehokkaita työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla saat sivustostasi entistä näyttävämmän sekä myös tehokkaan hakukoneiden silmissä.

Tyylikäs personoitu ulkoasu

Suunnittelemme kotisivujen ulkoasun toiveidesi pohjalta. Saat meiltä erillisen ulkoasusuunnitelman ennen varsinaisen sivuston rakennusta.

Helppokäyttöinen hallinta

WordPress mahdollistaa, että voit hallita sivustosi sisältöä milloin ja mistä tahansa. Tarvitset vain nettiyhteyden ja selaimen. Minkäänlaista koodaustaitoa tai erillisiä sovelluksia ei siis vaadita!

Responsiivinen sivusto

Kotisivut skaalautuvat aina käytetyn laitteen ruutukoon mukaan. Sivusto on siis sulava käyttää myös pienemmillä mobiililaitteilla.

Hakukoneystävällisyys

Kotisivustosi suunnitellaan aina hakukoneita silmällä pitäen. Tarvittaessa koulutamme myös sinut luomaan hakuoptimoitua sisältöä.

Blogi- / uutistoiminto

Kirjoita ajankohtaisia uutisia tai pidä blogia. WordPressin ansiosta uutisten lisääminen käy käden käänteessä kuvineen päivineen.

Kuvagalleria

Löytyykö sinulta runsaasti kuvia, joita haluat jakaa sivustosi kävijöille? Tyylikäs kuvagalleria on oiva tapa laittaa esim. työnäytteitä tai tuotteita esille, saat helppokäyttöisen työkalun tähän!

Google Analytics

Seuraa tarkkoja kävijätilastoja sivustasi Google Analytics -seurantatyökalun avulla. Monipuoliset tilastot saat halutessasi myös graafisina malleina.

Yhteydenottolomake

Lisää kiinnostuneiden kävijöidesi yhteydenottoja. Lomakkeen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Saat viestit suoraan omaan sähköpostiisi.

Lista myytävistä WordPress -lisätoiminnoista

WordPressiin löytyy liuta ilmaisia lisätoimintoja eli plugineja, mutta usein ilmaisversioiden tarjoamat mahdollisuudet ovat hyvin rajoittuneita.

Olemmekin kasanneet listan useimmin pyydetyistä lisätoiminnoista, joita voit valita kotisivutoteutukseen

  • Vaihtuva kuvaesitys etusivulla // Smart Slider 3
  • Tapahtumakalenteri // The Events Calendar
  • Monikielisyys // qTranslate X
  • Taulukkosovellus // TablePress

Tarjoamme myös kotisivuille lisäpalveluina mm.

Monikieliset kotisivut

Asetamme kotisivut toimimaan monikielisesti. Kävijäsi voivat näin helposti käyttää sivustoa haluamallaan kielellä.
Kotisivut voidaan toteuttaa lähes millä tahansa kielellä!

Tapahtumakalenteri

Kotisivuillesi sijoitetusta tapahtumakalenterista voit aina vaivatta tarkistaa aikataulusi tai ilmoittaa kaikista tärkeistä yritystäsi koskevista tapahtumista.
Anna meidän tehdä elämästäsi helpompaa!

Varauskalenteri

Haluatko mahdollistaa kotisivusi kautta myös ajanvarauksen? Tai vuokrata mökkejä varauskalenterin avulla?
Varauskalenterimme mahdollistaa varausten helpon hallinnan!

Kyselyt / Äänestykset

Haluatko toteuttaa yrityksesi toiminnasta tai tuotteistasi tyytyväisyyskyselyitä? Tai selvittää asiakkaidesi mieltymyksiä?
Nyt ne ovat helppo toteuttaa suoraan kotisivuiltasi käsin!

Käyttökoulutus

Henkilökohtainen käyttökoulutus opastaa sinut hallintapaneelin käyttöön. Käymme kanssasi läpi kaikki juuri sinun sivustosi muokkaukseen tarvittavat perusasiat.
Koulutuksemme jälkeen hallitset sivustoasi vaivatta.

Extranet kotisivuille

Extranetin avulla voit näyttää sivustollasi haluamaasi sisältöä vain sisäänkirjautuneille kävijöille.
Voit halutessasi piilottaa mitä tahansa sisältöä kirjautumattomilta kävijöiltä.

Kytke sivustosi Facebookiin

Ajattele, jos sivustollasi kävijä voisi suositella sivuasi yhdellä klikkauksella sadoille ystävilleen. Tai onko yritykselläsi oma Facebook -sivu, jonka faneja tai tapahtumia haluaisit näytettävän myös kotisivuillasi?

Twiittaa tilapäivityksiä nopeasti

Kytkemme kotisivusi näyttämään Twitter-päivityksiä. Näin saat nopeasti jaettua tilapäivityksiä tapahtumista ja toiminnastasi.
Voit tarjota salamannopeaa asiakastiedotusta yllättävissäkin tilanteissa.