Helposti muokattavat WordPress -kotisivut yritykselle - Verkkotaikurit

Helposti muokattavat WordPress -kotisivut yritykselle

Miksi valita WordPress alustaksi kotisivuillesi?

Ilmainen ja suosittu sisällönhallintajärjestelmä

Soveltuvatko WordPress -kotisivut yritykselle hyvin? WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä (Content Management System, eli CMS), jonka taustalla on tuhansista ihmisistä koostuva yhteisö. Erilaisia päivityksiä ja parannuksia tulee siis järjestelmään jatkuvasti.

Itse asiassa jo noin 30% maailman kotisivuista on rakennettu WordPress -julkaisujärjestelmää hyödyntäen. WordPress-alustaa käyttävät nykyään bloggaajien lisäksi jopa mm. isommat yritykset ja uutissivustot.

Helppokäyttöisyys

WordPressin käyttöönotto itsessään onnistuu vain minuuteissa ja nykyisin webhotellipalveluissa tämä on tehty käytännössä muutaman klikkauksen taakse.

Itsessään melko helppokäyttöinen WordPress -järjestelmä on nopeasti opittavissa. WordPressin voi asentaa suomeksi ja netistä löytyy runsaasti erilaista opetus- ja vinkkimateriaalia WordPress-sivujen hallintaan.

Helposti päivitettävät WordPress -kotisivut yritykselle

responsiiviset mobiiliystävälliset kotisivut

Verkkotaikurit on toteuttanut laadukkaita WordPress -kotisivuratkaisuja jo yli 8 vuoden ajan.

Monipuolisuus

Erilaisten sivustojen rakentaminen käy WordPressillä kätevästi. Esimerkiksi blogi- ja portfolio-tyyppiset kotisivut ovat arkipäivää, mutta helppouden ja monipuolisuutensa turvin WordPressin avulla rakennetaan jo niin henkilökohtaisia sivustoja kuin laajempia yrityksen kotisivutoteutuksiakin.

WordPress tarjoaa myös varsin näppärän mahdollisuuden luoda kattavampiakin verkkokauppoja WooCommerce -lisäosansa avulla.
Järjestelmään löytyy kauttaaltaa iso kirjo erilaisia näppäriä, valmiiksi koodattuja lisäosia (Plugins), joiden avulla saadaan sivustolle liitettyä vaikkapa kuvagallerioita, lomakkeita ja erilaisia some-toimintoja sekä varmistettua sivujen SEO-näkyvyyttä. Lue lisää kotisivujen ominaisuuksista.

Myös erilaisten multimedioiden, kuten kuvien, videoiden ja äänitiedostojen liittäminen WordPress -sivustolle on helppoa. Järjestelmä tukee jopa yleisiä videotoistopalveluita (kuten Youtube ja Vimeo), minne ladattuja videoita saadaan WordPressiin heijastettua pelkällä kopioi-liimaa-systeemillä.

Responsiivisuus

Mobiiliystävällisyys on nykysivustoilla jo niin suuressa osassa, että luonnollisesti myös tähän on WordPressin kehityksessä kiinnitetty isoa huomiota. Oikeastaan kaikki nykyteemat, mukaanlukien WordPressin oletusteema, tukevat jo mobiilinäkyvyyttä täysin. Näin WordPressin avulla toteutetut kotisivut toimivat näppärästi suoraan erilaisilla ja eri kokoisilla laitteilla. Lue lisää responsiivisista kotisivuista.

Turvallisuus

Oletuksena WordPressissä on hyvät turvallisuusstandardit, sillä järjestelmään tulee päivityksiä usein ja päivitys onnistuu käytännössä nappia painamalla. Suositeltavaa on hyödyntää sivuston rakennusvaiheessa vain yleisempiä turvalliseksi koettuja lisäosia, joita niin ikään päivitetään usein. Vanhentuneita päivittämättömiä lisäosia on syytä välttää ja aika ajoin jopa poistaa tai korvata uudella vastaavalla.
Jopa ihan kuukausittainen päivittäminen on suositeltavaa.

Myös kotisivujen ympäristöllä eli webhotellilla on suuri merkitys sivuston turvallisuuden kannalta. Oiva valinta tähän on esimerkiksi kaikin puolin nopea ja turvallinen kotimainen WP-Cloud -palvelu.

Yhteenveto : WordPress -kotisivut yritykselle

WordPress on oiva valinta, kun kotisivuista halutaan helposti ylläpidettävät. Sisällön päivittäminen luonnistuu hetkessä ilman koodikikkailuja ja hyvin rakennetun WordPress-teeman kehittäminen on myöskin jatkossa tehokasta.

Mikäli haluat kuulla asiantuntijoidemme arvion uuden sivuston rakentamisesta tai päivittää olemassa olevaa sivustoa ajantasalle – voit jättää tarjouspyynnön alempana. Olemme pian yhteydessä sinuun. Tai siirry suoraan tilaamaan itsellesi uudet näyttävät kotisivut!